top of page

Veelgestelde vragen

Tickets

Tickets

Ticket prijs

Een onvergetelijke dag vol afwisseling kost € 40,-. Kinderen van 13 tot en met 18 jaar betalen €15. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis maar voor hen moet wel een entreeticket besteld worden.

Parkeren is gratis.

Het ticket verschaft één dag toegang tot het festivalterrein én alle activiteiten. Aanvangsttijden van 11:00 tot 18:00.

Eten en drinken zijn niet inbegrepen. Bij de ticket worden transactie kosten gerekend van €1,50

E-ticket

Online bestelde tickets hoeven niet geprint te worden. Tickets kunnen gescand worden vanaf  telefoon of tablet. Ze je scherm op volledige helderheid, dat maakt het scannen eenvoudiger. Papieren tickets zijn alleen geldig als de barcode goed leesbaar is.

Tickets aan de deur

Vanwege de Coronamaatregelen is het niet mogelijk om tickets aan de deur te kopen.

Ticket retourneren

Tot 1 week voor de aanvang festival kunt u uw ticket retourneren. Wij berekenen hiervoor €5 administratie kosten. Stuur een mail naar info@festivalgroeneveld.nl

Parkeren

Gratis

Parkeren
Programma

Programma en Kinderprogramma

Afhankelijk van de ontwikkelingen en mogelijkheden zullen wij ons programma uitbreiden met ondermeer een kindervoorstelling. Houd de website in de gaten voor actuele ontwikkelingen. In augustus kunt u een tijdsschema verwachten.

Coronaproof en voorwaarden toetreding terrein

Om het festival coronaproof te organiseren volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM. De voorwaarden voor toetreding tot het festivalterrein en actuele updates worden gepubliceerd op de website. 

Registratie gegevens

Vanwege corona zijn wij verplicht om contactgegevens van alle bezoekers te registreren, zodat er adequaat gehandeld kan worden bij een COVID-besmetting. Deze gegevens worden tot twee weken na het festival bewaard, en alleen gebruikt voor COVID-gerelateerde zaken.

Corona Beleid

Coronatoegangsbewijs

Wat heb je nodig voor toegang?

• Een coronatoegangsbewijs (via de CoronaCheck-app of een geprinte QR-code via testenvoortoegang.nl)

• Je ticket uitgeprint of op je smartphone voor Festival Groeneveld

Wij volgen de regels van de overheid en het RIVM. Op dit moment is een coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers (van 13 jaar en ouder) van Festival Groeneveld. Mochten er wijzigingen optreden zullen wij deze communiceren via onze site en via mail. 

Hoe regel ik een coronatoegangsbewijs?

Je kunt een coronatoegangsbewijs laten zien als je gevaccineerd bent, herstelbewijs hebt óf als je een sneltest laat afnemen via Testen voor Toegang. Deze sneltest is momenteel gratis.

Een coronatest via Testen voor Toegang is 24 uur geldig.

 

Voor de laatste informatie over de CoronaCheck-app en testen voor toegang, ga naar coronacheck.nl/nl.

Testen voor toegang afspraak stappenplan (alle onderstaande info is te vinden op de testen voor toegang site)

Stap 1: Installeer de CoronaCheck app op je telefoon

Download de CoronaCheck app op de telefoon via de Apple App Store / Google Play Store, of via coronacheck.nl/nl/.

Heb je geen smartphone? Ga naar testenvoortoegang.nl

Stap 2: Maak een gratis testafspraak

Plan een afspraak voor een coronatest bij 1 van de aangesloten testlocaties via de app of website. Een testuitslag is 24 uur geldig. De app/website selecteert het juiste testmoment op basis van de datum van het festivalbezoek. Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden.

Stap 3: Testuitslag

De testuitslag volgt binnen een uur na afnemen van de test via de app of in de mail. Een negatieve uitslag is nodig om een coronatoegangsbewijs voor Festival Groeneveld te kunnen maken.

Stap 4: Coronatoegangsbewijs

Bij de negatieve testuitslag zit een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app als je die hebt. De app maakt hier een QR-code van. Dit is het coronatoegangsbewijs voor het festival. Dit klinkt ingewikkeld, maar op het moment dat je de app gedownload hebt wijst het zich vanzelf. Het festival zal niet kunnen zien of het om een vaccinatiebewijs of een testbewijs gaat.

Liever een papieren testbewijs?

Ga naar coronacheck.nl/print en vul de ophaalcode in die je per mail hebt ontvangen. De website genereert een testbewijs in de vorm van een QR-code, deze print je uit.

Volledig gevaccineerd of corona gehad:

Als je volledig gevaccineerd bent dan kun je een coronatoegangsbewijs (QR-code) aanmaken in de CoronaCheck-app. Met dit (verplichte) coronatoegangsbewijs kun je vervolgens toegang krijgen tot Festival Groeneveld. Je hoeft dan niet te Testen voor Toegang.

Houd er rekening mee dat het na je laatste vaccinatie tot 14 dagen kan duren voordat je een QR-code kunt genereren in de CoronaCheck-app. Lukt het niet om de QR-code op tijd aan te maken, dan zul je moeten Testen voor Toegang. Maak in dat geval een afspraak via testenvoortoegang.nl.

Heb je corona gehad en kun je dat ook aantonen met een positieve PCR-test? Dan kun je ook een zogenoemd herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als je met je DigiD inlogt op de app. Het werkt alleen als de positieve test tussen de 12 dagen en 180 dagen oud is. Met een herstelbewijs (QR-code) in de CoronaCheck-app hoef je je níet te laten testen voor toegang. Bekijk ook deze video.

Coronatoegangsbewijs als je volledig gevaccineerd bent stappenplan:

• Download eerst de CoronaCheck-app (minimaal versie 2.0.0) uit de App Store of Play Store.

• Log in met je DigiD. Als je er bij de vaccinatie toestemming voor hebt gegeven, worden je vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis. Als dat niet automatisch werkt, kun je je vaccinatiebewijs ook zelf toevoegen aan de app.

• Let op: alleen twee stempels in je gele boekje is dus níet voldoende. Je moet bovenstaande stappen doorlopen.

Of bekijk het stappenplan in deze video.

Voor de laatste informatie over de CoronaCheck-app en testen voor toegang, ga naar coronacheck.nl/nl

Liever een papieren testbewijs? Ga naar coronacheck.nl/print en vul de ophaalcode in die je per mail hebt ontvangen. De website genereert een testbewijs in de vorm van een QR-code, deze print je.

Zonder vaccinatie:

Volg onderstaand stappenplan of bekijk deze video.

Stap 1: Installeer de CoronaCheck app op je telefoon

Download de CoronaCheck app op de telefoon via de Apple App Store / Google Play Store, of via coronacheck.nl/nl/.

Heb je geen smartphone? Ga naar testenvoortoegang.nl

Stap 2: Maak een gratis testafspraak

Plan een afspraak voor een coronatest bij 1 van de aangesloten testlocaties via de app of website. Een testuitslag is 24 uur geldig. De app/website selecteert het juiste testmoment op basis van de datum van het festivalbezoek. Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden.

Stap 3: Testuitslag

De testuitslag volgt binnen een uur na afnemen van de test via de app of in de mail. Een negatieve uitslag is nodig om een coronatoegangsbewijs voor Wonderfeel te kunnen maken.

Stap 4: Coronatoegangsbewijs

Bij de negatieve testuitslag zit een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app als je die hebt. De app maakt hier een QR-code van. Dit is het coronatoegangsbewijs voor het festival. Dit klinkt ingewikkeld, maar op het moment dat je de app gedownload hebt wijst het zich vanzelf. Wonderfeel kan niet zien of het om een vaccinatiebewijs of een testbewijs gaat.

Liever een papieren testbewijs? Ga naar coronacheck.nl/print en vul de ophaalcode in die je per mail hebt ontvangen. De website genereert een testbewijs in de vorm van een QR-code, deze print je uit.

Ook mensen met een niet-Nederlandse nationaliteit kunnen zich in Nederland laten testen om toegang te krijgen tot een event. Het is daarnaast mogelijk om met een Europees Digitaal Corona Certificaat naar Festival Groeneveld te komen. Voor meer info kijk deze pagina.

Geen DigiD

U kunt Testen voor Toegang zonder DigiD. U installeert de CoronaCheckApp en volgt de stappen. U kunt een afspraak maken voor een gratis test via de app, of via www.testenvoortoegang.org.

Bij de uitslag die u per mail ontvangt, zit een unieke code. Deze code laadt u in de CoronaCheckApp, waarmee u een QR-code genereert. Deze code wordt gescand bij de entree.

bottom of page