Anastasia Kozlova

Founder ArtDirector

 • Anastasia_DSF1109_pp.jpg

  Anastasia Kozlova

  Founder and Artdirector

  “Ik geloof dat de toekomst van klassieke muziek door onszelf wordt bepaald.

  Mijn doel is iedere dag het verschil te maken en daarmee ieder oor open te stellen voor de mooiste muziek ter wereld. Er zijn geen grenzen, je kan alles bereiken. Niet vanuit hebberigheid, maar vanuit gedrevenheid om iets voor de wereld te kunnen doen.”

 • FWPatriekBW3crop.jpg

  Patriek Kerkhoff

  Zakelijke leiding

  Stel je team voor! Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.

 • Janine Driessen

  Event management

  Stel je team voor! Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.

 • Mariken Bokeloh

  PR en Comunnicatie

  Stel je team voor! Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.

ORGANISATIE

Concertvioliste Kozlova is behalve artiest ook een innovator. Zij bedenkt concepten met combinaties tussen klassiek en andere disciplines en werkt mee aan organisatie van festivals en evenementen wereldwijd. 

Bijzonder artistiek adviseur

"Muziek beweegt, muziek verbindt, muziek troost, muziek viert, muziek is een van de mooiste dingen die de mens heeft voortgebracht."

Tony Overwater is één van Nederlands meest markante bassisten. Hij is een veelzijdig musicus en componist die zich zowel als solist, bandleider en begeleider profileert in Nederland en ver daarbuiten. Hij studeerde cum laude af op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij is onder andere onderscheiden met de VPRO Boy Edgar prijs, de Podiumprijs, en een Edison. Hij werkte samen met bijzondere musici waaronder Karin Hammar, Yuri Honing, Pat Metheny, David Murray, Paolo Fresu, Eric Vloeimans en vele anderen. Overwater staat ook bekend als kundig organisator. Tijdens zijn conservatoriumtijd richtte hij de stichting Jazz in Motion op en het bijbehorende platenlabel."​

Gooisch Klassiek_Белый.png

Stichting Gooisch Klassiek heeft als doel het bij een breed publiek onder de aandacht brengen van klassieke muziek. Hiertoe organiseert zij festivals, concerten en voorstellingen met een speciale focus op toegankelijkheid en een interdisciplinaire aanpak. Vanaf 2009 organiseert de stichting het Festival Gooisch Klassiek. Tijdens vorige edities ontstonden bijzondere samenwerkingen met Singer Museum Laren, Stichting MCO Hilversum, Voetstappenpad LionsClub en velen anderen. Wereldpremiere beleefde combinatie Muziek, Brein en Sport, in samenwerking met Prof. Dr. Scherder, VU Amsterdam. Combinatie Muziek en Yoga beleefde een Wereldprimeur.

Marble Surface
 • Instagram - White Circle
 • Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • YouTube - White Circle

© 2021 by Stichting Gooisch Klassiek