Anastasia_DSF1109_pp.jpg

Anastasia Kozlova

Founder ArtDirector

ORGANISATIE

Concertvioliste Kozlova is behalve artiest ook een innovator. Zij bedenkt concepten met combinaties tussen klassiek en andere disciplines en werkt mee aan organisatie van festivals en evenementen wereldwijd. 

Bijzonder artistiek adviseur

"Muziek beweegt, muziek verbindt, muziek troost, muziek viert, muziek is een van de mooiste dingen die de mens heeft voortgebracht."

Tony Overwater is één van Nederlands meest markante bassisten. Hij is een veelzijdig musicus en componist die zich zowel als solist, bandleider en begeleider profileert in Nederland en ver daarbuiten. Hij studeerde cum laude af op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij is onder andere onderscheiden met de VPRO Boy Edgar prijs, de Podiumprijs, en een Edison. Hij werkte samen met bijzondere musici waaronder Karin Hammar, Yuri Honing, Pat Metheny, David Murray, Paolo Fresu, Eric Vloeimans en vele anderen. Overwater staat ook bekend als kundig organisator. Tijdens zijn conservatoriumtijd richtte hij de stichting Jazz in Motion op en het bijbehorende platenlabel."​

Gooisch Klassiek_Белый.png

Stichting Gooisch Klassiek heeft als doel het bij een breed publiek onder de aandacht brengen van klassieke muziek. Hiertoe organiseert zij festivals, concerten en voorstellingen met een speciale focus op toegankelijkheid en een interdisciplinaire aanpak. Vanaf 2009 organiseert de stichting het Festival Gooisch Klassiek. Tijdens vorige edities ontstonden bijzondere samenwerkingen met Singer Museum Laren, Stichting MCO Hilversum, Voetstappenpad LionsClub en velen anderen. Wereldpremiere beleefde combinatie Muziek, Brein en Sport, in samenwerking met Prof. Dr. Scherder, VU Amsterdam. Combinatie Muziek en Yoga beleefde een Wereldprimeur.

images.png
Marble Surface

Festival wordt mede mogelijk gemaakt door :

Baarn-logo-kleur.jpg
PBCF-oranje-horizontaal-RGB.png
logoafvvf.png
dioraphte_edited.png
Fentener-van-Vlissingenfonds-logo.png