top of page

Veelgestelde vragen

Tickets

Tickets

Ticket prijs

Een onvergetelijke dag vol afwisseling kost € 50,-. Kinderen van 13 tot en met 18 jaar betalen €15. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis maar voor hen moet wel een entreeticket besteld worden.

Parkeren is gratis.

Het ticket verschaft één dag toegang tot het festivalterrein én alle activiteiten. Aanvangsttijden van 10:00 tot 18:00.

Eten en drinken zijn niet inbegrepen. 

Early Bird actie tot 10 september - 10€ korting op de toegangsprijs

E-ticket

Online bestelde tickets hoeven niet geprint te worden. Tickets kunnen gescand worden vanaf  telefoon of tablet. Ze je scherm op volledige helderheid, dat maakt het scannen eenvoudiger. Papieren tickets zijn alleen geldig als de barcode goed leesbaar is.

Tickets aan de deur

Tickets zijn online verkrijgbaar.

Ticket retourneren

Tot 1 week voor de aanvang festival kunt u uw ticket retourneren. Wij berekenen hiervoor €5 administratie kosten. Stuur een mail naar info@festivalgroeneveld.nl

Parkeren

Gratis

Parkeren
Programma

Programma en Kinderprogramma

Programma is geschikt voor alle leeftijden.  Eind augustus kunt u een tijdsschema verwachten. Er is een Poortvliet expositie voor kinderen in het kasteel met speurtocht.

Slecht weer scenario

Festival vindt buiten en binnen plaats. In geval van slecht weer wordt het gehele programma verplaatst naar binnen. Inhoudelijk zal niets veranderen. 

De tijden van optredens zullen worden aangepast naar verdeling in de zalen kasteel. Houdt onze website in de gaten. Een dag van te voren publiceren wij eventuele verandering van concerttijden in geval van slecht weer.

Aanvang festival 10:00 - einde 18:00 houden wij aan.

Slecht weer
bottom of page